Willem de Clercqstraat 33
7553 VA Hengelo
info@wijnhalhengelo.nl
Direct advies nodig? 074 250 33 73
(H)eerlijke wijn voor
een eerlijke prijs

Najaarsproeverij 2020 afgelast i.v.m. COVID-19

Beste Wijnvrienden,

Gezien de grote toename van het aantal besmettingen met COVID-19 in de recente periode, is het helaas niet verstandig om onze jaarlijkse Najaarsproeverij door te laten gaan.

In plaats van de proeverij zullen we voor u een catalogus maken met al onze 'rechtstreekse import wijnen' er in. U kunt dan eventueel een proefdoos (met korting) bestellen en vervolgens kunt u uw selectie aan wijnen uit deze catalogus + uw persoonlijke favoriete wijnen bestellen, met de proeverijprijzen en staffelkortingen, zoals u gewend bent.

We hadden alles zo georganiseerd, om met tijdsblokken te werken met een maximum aantal bezoekers per tijdsblok, meer ruimte in de winkel en het proeflokaal én meer ruimte tussen de te proeven wijnen (en dus minder open wijnen). Maar nu we een behoorlijke toename van het aantal besmettingen zien, ook in onze regio, vinden we het niet verstandig om dit evenement door te laten gaan. Onze welgemeende excuses hiervoor. Als onze catalogus met 'rechtstreekse import wijnen' en proeverijprijzen en -kortingen klaar is, hopen we dat u hiervan gebruik zult maken.

Met vriendelijke groet,

Leon, Barbara en Henny,

Wijnhal Hengelo

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen op
Facebook